В Івано-Франківську міський голова і керівництво «обленерго» не можуть поділити котельню



Суперечлива ситуація склалась в Івано-Франківську довкола котельні на вулиці Індустріальній, - повідомляє «БРІЗ».

Учора, 25 лютого, на сесії міської ради міський голова Віктор Анушкевичус заявив, що котельня по вул. Індустріальній, 34 належить територіальній громаді міста, тому у цій темі поставлено крапку.
Керівництво ВАТ “Прикарпаттяобленерго” вважає, що повідомлення мера і директора “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Арсенія Блащука передчасні і невідповідають дійсності.

Наразі право комунальної власності на котельню у Івано-Франківської міської ради відсутнє. ВАТ “Прикарпаттяобленерго” є єдиним законним власником районної котельні та прилеглих до неї теплових мереж по вул. Індустріальній, 34 згідно єдиного державного реєстру нерухомості майна.

Не дивлячись на різного роду провокації і недотримання домовленостей, досягнутих попередньо керівництвом ВАТ “Прикарпаттяобленерго” і міським головою, енергетики, розуміючи соціальну важливість питання теплопостачання, і надалі не обмежуватимуть доступу до даного об‘єкту працівників ДМТ “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, які задіяні в обслуговуванні котельні та когенераційної установки, що дасть змогу тепловикам без перешкод завершити опалювальний сезон.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи