В Івано-Франківську протестували проти кризи



В Івано-Франківську відбувся акція протесту Народного Антикризового Спротиву, - повідомляє "Малакава".

Акція була цікава тим, що мітингувальники на борту вантажівки розмістили труну з написами «Конституційні права» та «Малий і середній бізнес».

Протестувальники заявили, що даний автомобіль, наприкінці мітингу, буде відправлено у напрямку президентської резиденції «Синьогора».

Віктор Неміш, голова обласного осередку «Антикризового спротиву», заявив, що фінансова криза створена штучно, і влада повинна нести пряму відповідальність за ситуацію, що склалася.

Протестувальники написали листа до Президента, Прем’єра, міського голови Івано-Франківська, губернатора та голови обласної ради, з вимогами в п’ятиденний термін відрегагувати на звернення, і прийняти конкретні рішення, для подолання даної ситуації — забезпечити суспільний спокій та впевненість у завтрашньому дні.

Якщо ж владні стурктури проігнорують дане звернення, мітингувальники погрожуть найближчої п’ятниці розбити біля будинку ОДА наметове містечко та оголосити безтермінове голодування.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи