БЮТ хоче скасувати вибори у Тернополі

БЮТ пропонує у вівторок прийняти рішення щодо скасування виборів до Тернопільської облради. Про це на погоджувальній раді в понеділок заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, повідомляє "Українська правда" .

Як відомо, питання щодо призначення виборів до Тернопільської облради мало розглядатися у четвер, а на п'ятницю був запланований звіт тимчасової спеціальної комісії по ситуації в місті Тернопіль. "Ми просимо питання по виборах у Тернополі з четверга перенести на вівторок, бо йде фінансування процесу. Ми повинні скасувати вибори в Тернополі, зважаючи на ситуацію, яка сьогодні є", - заявив Кириленко. "Ми також пропонуємо звіт спеціальної комісії в п'ятницю взагалі зняти, як таке питання, що втратило актуальність", - додав він.

Зі свого боку голова Верховної Ради Володимир Литвин сказав, що рішення щодо зняття звіту комісії ухвалюється 226 голосами у парламенті, оскільки відповідний профільний комітет вже запропонував розглянути це питання.

У свою чергу перший віце-спікер Олександр Лавринович запропонував все ж таки заслухати звіт комісії. "Після доповіді комісії може бути прийняте рішення або не прийнято. Але не давати комісії звітувати – це неправильно", - пояснив він.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи