Яценюк є абсолютно не самостійним політиком, а політичною маріонеткою- депутат від БЮТ

"Арсеній Яценюк є абсолютно не самостійним політиком, а якоюсь мірою політичною маріонеткою", - заявив сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську народний депутат від БЮТу Віктор Терен.

Відповідаючи на запитання кореспондента "Острова":"Чому серед 37 людей, що підписали коаліцію не видно підпису А.Яценюка?", Віктор Терен сказав: 

"Коли перестала існувати демократична коаліція, перше, що зробив А.Яценюк, - це оголосив про свою відставку з посади Голови Верховної Ради, щоб змусити Ю.Тимошенко повторити його приклад і подати у відставку з посади прем’єр-міністра. Це було пряме виконання вказівки Президента. І уже цей крок показав, що А.Яценюк є абсолютно не самостійним політиком, а якоюсь мірою політичною маріонеткою", - сказав В.Терен.

"Далі. Йде голосування за нового спікера В.Литвина. мені здається що в цій ситуації якщо б А.Яценюка боліло за те, щоб була коаліція, щоб нормально працював парламент, врешті –решт із власної гідності, він би мав проголосувати. Ні, Яценюк не голосує, ні, Яценюк не підписує проект коаліційної угоди. Тобто б'є його Президент, чи нагинає, ламає, викидає, він все одно бере під козирьок і ніби-то каже, "що б ви не робили зі мною, я ваш слуга, я вас люблю", - підсумував В.Терен.

Сьогодні, 15 грудня в Івано-Франківську відбулася прес-конференція голови Івано-Франківської обласної організації партії "Батьківщина" Дмитра Шлемка. У ній взяли участь також депутати Верховної Ради України від БЮТ Віктор Терен та Степан Давимука.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи