Нардеп Писарчук підтвердив, що мав на увазі «свободівця» Колодія

Народний депутат, регіонал Петро Писарчук підтвердив, що мав на увазі саме Петра Колодія, коли казав, що на почату незалежності один із заступників нинішнього голови облради возив кримінального авторитета, який «щемив» його бізнес, - повідомляє «ЗІК».

 «Міг би сказати про нього (Колодія) особисто набагато більше, про його товаришів по депутатству в обласній раді також маю достатньо інформації від людей. Не гребуючи засобами, деякі з цих панів, зухвало порушуючи закон, втручалися в бізнесові справи підприємців. Але я думаю, що це не один я знаю. Хто хоче, той знає. Це не є секретом для широкої громадськості», – сказав регіонал.

Відповідаючи на запитання про те, чи має він намір називати ще якісь прізвища або конкретні факти, Писарчук сказав: «Для чого? Прийде час – чи я, чи хтось інший обов’язково це назве і оприлюднить. Шило з мішка вилазить, як казала моя бабця. Можна народ здурити раз, другий, третій, але в кінці кінців народ розпізнає тих, хто так клянеться в палкій любові до нього».

Регіонал також заявив, що це «суспільна, це не партійна хвороба». В їхній партії також є проблеми – вже двох голів районних адміністрацій притягнули до відповідальності.

«Смію собі також допустити, що вся місцева правоохоронна система, хоча є на державній службі, але якось так неозброєним оком видно, що не з великою симпатією ставиться до Партії регіонів і якось дуже поблажливо ставиться до витівок представників партії «Свобода», – підкреслив Писарчук.

Справа, за його словами, в тому, що дійсно здорова партія очищається від таких людей, а «партія іншого штибу тих людей висуває на високі представницькі пости».

«Нехай правоохоронні органи, суд розбирається з Колодієм. Я просто знаю цей факт, бо був жертвою переслідування. Мене вивозили в аеропорт, там такий ресторан був. Сиділи ці всі кримінальні авторитети і казали, що не будеш платити – «тєбє труба». Це було на зорі нашої незалежності. Я це все пережив, тому я про це і сказав», – зазначив нардеп.

Він також уточнив, що Петро Колодій тоді був водієм кримінального авторитета «Завіні».

Нагадаємо, нардеп П. Писарчук звинуватив високопосадового львівського «свободівця» П. Колодія в організації рекету. Він натякнув, що Колодій «був дуже довіреною людиною кримінального авторитета на прізвисько «Завіня». Його група тримала свого часу під контролем сотні львівських підприємців, які сполачували рекетирам неофіційну данину.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи