Голови галицьких облрад ігнорують звернення БЮТу про нагальне зібрання Галицької Асамблеї

Голови двох галицьких обласних рад ігнорують звернення БЮТу про нагальне зібрання Галицької Асамблеї на захист Ю.Тимошенко, - стверджує депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк в листі до редакції «ОстроВ».

«Висловлюю своє здивування абсолютним ігноруванням головами Львівської та Тернопільської обласних рад, реакції на моє попереднє звернення до вас, в установленій чинним законодавством формі, на яке протягом понад 17(!) діб,  не поступило жодної відповіді, у будь-якій формі, всупереч вимогам чинного законодавства», - пише Ю.Романюк, голова фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській облраді.

Нагадаємо, що Галицька Асамблея – це надзвичайне зібрання трьох обласних рад Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської, яке скликається в разі складних політичних процесів в Україні.

Юрій Романюк пропонує провести галицьку Асамблею в останню декаду вересня 2011р в Івано-Франківську в приміщенні облмуздрамтеатру з таким порядком денним:

     1)  Про звернення Галицької асамблеї до Народу України, міжнародної спільноти, щодо арешту лідера опозиції Юлії Тимошенко, репресій проти політичної опозиції, перешкоджання вільному проведенню мітингів, зборів, зібрань, маніфестацій, встановлення авторитарної диктатури режиму Януковича.

     2) Про звернення Галицької асамблеї щодо судових рішень про скасування дії Указів Президента про присвоєння звання Герой України Степану Бандері та Романові Шухевичу.

     3)   Про звернення Галицької асамблеї щодо категоричного не сприйняття Пенсійної реформи Януковича-Азарова.

     4)   Про звернення Галицької асамблеї щодо заборони ринку землі.

     5)  Про звернення Галицької асамблеї щодо проведення виборів народних депутатів України на діючому виборчому законодавстві (виключно пропорційна система за т.зв. «відкритими списками»).

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи