В Галичині появився свій "мажор", послідовник молодого Ландика, але не регіонал, а свободівець

Злочинний вчинок депутата Луганської міськради Р. Ландика, який жорстоко побив дівчину в одному з закладів громадського харчування, повторив в Івано-Франківську представник партії ВО "Свобода", - повідомляє кореспондент "ОстроВ"

29-річний сільський голова села Михальче Городенківського району Івано-Франківської області Василь Слободян – підприємець, обраний війтом від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», в Івано-Франківську посеред білого дня жорстоко побив 27-річну продавщицю салону з продажу мобільних телефонів.

Голова сільради зайшов у крамницю, щоб... зустріти свого знайомого. Проте останнього чомусь не було, й народний обранець почав телефонувати тому та голосно з'ясовувати  його місце перебування. Продавщиця крамниці зробила сільському обранцю зауваження, мовляв своїми телефонними розмовами він заважає покупцям.

Той же відказав їй: «зараз тобі буде замічаніє» і почав заламувати жінці руки та смикати її за волосся. Так, тримаючи дівчину за волосся, він з силою вдарив її головою об стіл.

 В результаті такого "спілкування" потерпілу з діагнозом «струс головного мозку» було госпіталізовано до Івано-Франківської обласної  клінічної лікарні. За фактом вчинення насильства правоохоронні органи порушили кримінальну справу.

 

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи