Опозиція вимагає вигнати Ющенка з "Нашої України"

Комітет опору диктатурі, який об’єднує 11 опозиційних партій, вимагає від партії "Наша Україна" виключити зі своїх лав Віктора Ющенка і Юрія Єханурова. Про це повідомив член партії "Батьківщина", віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко в ефірі 5 каналу, - інформує «Українська правда».

"Виникла проблема: серед одинадцяти політичних партій, які підписали і з готовністю з нами працюють, є "Наша Україна", яку ми радо прийняли, надіючись, що вона буде дійсно опозиційною політичною силою", - розповів політик.

"Сьогодні, після поведінки почесного голови Віктора Ющенка, наш комітет опору прийняв рішення, що якщо на протязі тижня "Наша Україна" не виключить із партії Віктора Ющенка і Юрія Єханурова, ми виключаємо "Нашу Україну" з цього комітету, тому що до опозиції така "Наша Україна" не має жодного відношення", - уточнив він.

Томенко зазначив, що в "даному випадку вона діє, як сателіт Партії регіонів".

"Вони діяли як люди, які намагалися знайти найбільш переконливі аргументи щоб захистити владу і відсутність судочинства. Тому смішно було би запрошувати їх на мітинг опозиції проти диктатури і політичного переслідування", - заявив віце-спікер.

Як відомо, раніше Ющенко і Єхануров виступили у ролі свідків в "газовій" справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Томенко уточнив, що дача свідчень Ющенка в суді Тимошенко: "одий з найбільш структурно викладених його виступів за останні роки".

"Таке враження, що він дуже довго готувався до цього виступу. Він виступив, на мій погляд, як найголовніший і підготовлений свідок влади. Навіть Азаров і Бойко не були переконливі. Ющенко, я думаю, найбільше сподобався б Януковичу", - вважає депутат.

 

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи