Лідери партії «Батьківщина» в Галичині закликали до рішучої боротьби за звільнення України

Лідери трьох обласних осередків партії «Батьківщина» в Галичині (Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей) поширили заяву, в якій закликали народ України до  рішучої боротьби за звільнення України від внутрішніх окупантів, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Заяву було зачитано на прес-конференціях в Івано-Франківську, Львові та Тернополі, що одночасно відбулася у вівторок 16 серпня. В Заяві йдеться зокрема про таке:

«Перед кожним українцем сьогодні вибір: або демократична Україна, яку ми хочемо побудувати, або тоталітарна держава, яку вони прагнуть встановити. Останні підтвердження цьому події – події біля Печерського суду, коли проти українських громадян, які проводили мирні акції протесту кинули спец підрозділи «Беркут», «Ягуар», «Грифон», «Ягуар», «Грифон».

Такі поліцейські методи приборкання опозиції є сигналом для всієї України: або вони зламають нас, українців, або ми їх усунемо від влади. Третього варіанту не дано».

- Як відомо Галичина завжди була тим центром, з якого йшли протестні рухи, звідки починалися усі революційні походи у тому числі і на Київ. Ми переходимо до більш радикальних дій. Сьогодні звичайних заяв, звернень уже не достатньо. Ми будемо мобілізувати молодь створювати так звані українські визвольні загони для відсічі усі тим речам, які відбуваються. Ми будемо вдаватися до більш радикальних кроків і перекриття магістралей, автомобільних доріг, залізничних переїздів, - розповів лідер львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи