Лідери партії «Батьківщина» в Галичині закликали до рішучої боротьби за звільнення України

Лідери трьох обласних осередків партії «Батьківщина» в Галичині (Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей) поширили заяву, в якій закликали народ України до  рішучої боротьби за звільнення України від внутрішніх окупантів, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Заяву було зачитано на прес-конференціях в Івано-Франківську, Львові та Тернополі, що одночасно відбулася у вівторок 16 серпня. В Заяві йдеться зокрема про таке:

«Перед кожним українцем сьогодні вибір: або демократична Україна, яку ми хочемо побудувати, або тоталітарна держава, яку вони прагнуть встановити. Останні підтвердження цьому події – події біля Печерського суду, коли проти українських громадян, які проводили мирні акції протесту кинули спец підрозділи «Беркут», «Ягуар», «Грифон», «Ягуар», «Грифон».

Такі поліцейські методи приборкання опозиції є сигналом для всієї України: або вони зламають нас, українців, або ми їх усунемо від влади. Третього варіанту не дано».

- Як відомо Галичина завжди була тим центром, з якого йшли протестні рухи, звідки починалися усі революційні походи у тому числі і на Київ. Ми переходимо до більш радикальних дій. Сьогодні звичайних заяв, звернень уже не достатньо. Ми будемо мобілізувати молодь створювати так звані українські визвольні загони для відсічі усі тим речам, які відбуваються. Ми будемо вдаватися до більш радикальних кроків і перекриття магістралей, автомобільних доріг, залізничних переїздів, - розповів лідер львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи