Сьогодні продовжується суд над Тимошенко

Сьогодні, 15 серпня, Печерський районний суд міста Києва продовжує розгляд кримінальної справи, порушеної стосовно екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за звинуваченням у перевищенні службових повноважень під час підписання газових контрактів у 2009 році.

Як повідомив «ОстроВ» персональний сайт лідера партії, автозак з Ю. Тимошенко під'їхав до суду о 07:50.

На Хрещатику учасники акції протесту проти політичних репресій в Україні зустріли автозак скандуванням «Ганьба!» і «Юлю на свободу!».

Зазначимо, що чоловіка Олександра Тимошенка і доньку Євгенію Карр допущено до участі в процесі в якості захисників.

Нагадаємо, з 5 серпня Юлія Тимошенко перебуває в Лук’янівському СІЗО. Захист екс-прем'єра вже 5 разів вносив на розгляд суду клопотання про зміну запобіжного заходу, проте суд відмовляв у їх задоволенні, не знаходячи підстав для звільнення Юлії Тимошенко з-під варти.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи