Революція в Україні - питання часу, - Тимошенко

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що ідеали Помаранчевої революції актуальні й нині і, що нова революція в Україні - лише питання часу, - інформує «ТСН».

Нова революція в Україні є лише питанням часу, сказала в інтерв'ю британському виданню Independent екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває під арештом у київському СІЗО.

"Історія показала, що авторитарні режими не живуть довго. І я вірю, що ідеали Помаранчевої революції так само актуальні сьогодні, як і в грудні 2004 року", - сказала Тимошенко.

Нагадаємо, 5 серпня 2011 Юлію Тимошенко заарештували на судовому засіданні щодо "газової справи".

У цей же день її соратник, народний депутат Сергій Власенко зачитав лист журналістам, написаний екс-прем'єром.

"Я хочу заявити, що у мене немає ніякої схильності до самогубства. Що трюки, які вони зробили з Кірпою (екс-міністр транспорту та зв'язку, гендиректор Укрзалізниці Георгій Кирпа - ред.) та Кравченко (екс-міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко - ред.), їм повторювати не варто", - йдеться у листі Тимошенко.

"Я ніколи не покінчу своє життя самогубством", - написала тоді Тимошенко. За словами Власенка, цю заяву Тимошенко написала особисто і передала йому тиждень тому, коли дізналася про можливість арешту. Тимошенко знаходиться в Лук'янівському СІЗО.

За інформацією Генпрокуратури, Тимошенко, перевищуючи службові повноваження при укладанні "газових контрактів" з РФ в 2009 році, завдала державі збитків на суму понад 1,5 млрд грн.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи