Ющенко повністю відповідає за газові контракти із Росією у 2009 році, - НУ-НС

Відповідальність за підписання контракту України із Росією у 2009 році повністю лягає на плечі В.Ющенка. Таку думку озвучив глава фракції НУНС в Верховній Раді Микола Мартиненко в ефірі «5 каналу».  

«Я абсолютно вважаю що є вина його безпосередня в цій справі. Згадайте будь-ласка той час, коли підписувались контракти. Перше, страшенний конфлікт із Росією і Європою. Друге: існує посередник,. Третє: Віктор Андрійович не звертає уваги на це питання, принаймні, вдає, що не звертає уваги. І робить все можливе, щоб будь-який контракт не був підписаний. Зокрема сьогодні навіть в суді свідки свідчили про те що він відликав Дубину, коли наприкінці 2008 року могли ціну підписати набагато нижчу. І він повинен буде свідчити в суді (над Тимошенко)», - заявив М. Мартиненко.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи