Суд залишив Тимошенко під вартою

Головуючий у справі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв не задовольнив клопотання сторони захисту щодо скасування міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тимошенко.

"Суд не вбачає підстав для скасування запобіжного заходу, і тому у задоволенні клопотання захисника відмовити", - зачитав постанову суду Родіон Кірєєв.

"Вважаю, що застосований найбільш суворий щодо Юлії Тимошенко захід є необґрунтованим і не відповідає нормам національного і міжнародного законодавства. Моєю підзахисною, жодного разу з моменту застосування до неї запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд, не було порушено обмежень щодо місця свого проживання, окрім відвідування міста Брюссель з дозволу слідчого", - констатував захисник Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, 5 серпня суддя Р.Кірєєв змінив Ю.Тимошенко запобіжний захід із підписки про невиїзд на арешт за клопотанням держобвинувачення. Прокурори заявили це клопотання після допиту як свідка прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи