Слово Януковича не варте івано-франківського яйця, - Ю. Тимошенко

Передвиборчі обіцянки Президента України Віктора Януковича не варті виїденого івано-франківського яйця. Про це екс-прем'єр Юлія Тимошенко написала у своєму Твіттері коментуючи рішення Вищого адмінсуду за скаргою щодо невиконання передвиборчих обіцянок глави держави, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі партії лідера.

«Подія, яка заслуговує на увагу: ВАСУ на скаргу громадянина проти Януковича визначився, що передвиборчі обіцянки президента виконувати необов'язково. Тобто ВАСУ вирішив, що слово Януковича під час президентської кампанії не варте виїденого івано-франківського яйця, все це просто бла-бла-бла», - заявила Ю. Тимошенко.

За словами екс-прем'єра: «ВАСУ встановив:Янукович нічого не винен країні. Чекаємо наступного логічного рішення, що країна винна Януковичу», - резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, суд відмовив визнати протиправною бездіяльність глави держави, оскільки передвиборна програма кандидата в президенти - це засіб агітації, який не є законодавчим актом.

Як відомо, у позові висуваються звинувачення на адресу Віктора Януковича у недотриманні обіцянок, що порушує права позивача як виборця і завдає йому значних втрат. Зокрема, йдеться у позові, досі не введені податкові канікули для дрібного бізнесу терміном на п'ять років, не відбулося зниження ПДВ до 17% і не здійснено перехід на контрактну службу в армії.

Нагадаємо, 24 вересня  2004 році у тодішнього прем’єра і кандидата в президенти України Віктора Януковича в Івано-Франківську кинули яйцем.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи