Президент Монголії три дні гостюватиме у Львові

У неділю до Львова з триденним візитом приїде президент Монголії Цахіагійна Елбегдорджа, - повідомляє “ЗІК”.

Про це сьогодні, 24 червня, повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

«Львів справді в очікуванні приїзду президента Монголії з делегацією. Нам дуже приємно, що глава цієї держави закінчував нашу Академію сухопутних військ, яка тоді ще називалася військовим училищем, а його дружина – наш університет імені Франка», – зазначив голова ОДА.

Він повідомив, що у ході візиту президента Монголії відбуватимуться зустрічі з випускниками. Також глава монгольської держави відвідає Академію сухопутних військ, де візьме участь у засіданні вченої ради.

«А в основному він хоче побачити місто. І програма буде більше ознайомча. Після того президент Монголії відбуде до Києва для проведення офіційних заходів з керівництвом держави», – сказав Цимбалюк.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи