«Свобода» пропонує Януковичу розпустити галицькі місцеві ради

Сьогодні, 19 травня, під час сесії Львівської міської ради голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський звернувся до Президента України Віктора Януковича з проханням навести лад у взаємовідносинах центральної та місцевої влади або розпустити галицькі місцеві ради.

Як повідомляє «zaxid.net», Р. Кошулинський повідомив, що сьогодні на сесії присутні депутати з Івано-Франківська, Тернополя, Волині, Хмельницька. Розповідаючи про події 9 травня, він зазначив, що вони продемонстрували глибоку кризу у взаєминах між центральною і місцевою владою. А дії правоохоронних органів, з його слів, посягнули на те, щоб замінити рішення суду. Він зачитав заяву до Віктор Януковича у якій зазначено, що недопустимим є використання органів внутрішніх справ, як карального загону проти місцевих громад і наголосив, що депутати вимагатимуть відставки глави МВС Анатолія Могильова.

Також Р. Кошулинський нагадав, що в останні роки депутатський корпус Львова зробив багато для міського управління міліції. Натомість її керівник Станіслав Броневицький сьогодні відмовився прийти до сесійної зали і пояснити дії міліції 9 травня, а також те, чому у цей день 11 депутатів і 5 помічників депутатів звернулися до травмпунктів. Голова фракції ВО «Свобода» назвав дії 9 травня «грою м’язами з боку міліції».

Крім того, Р. Кошулинський повідомив, що на ім’я мера Львова Андрія Садового надійшов лист з центрального апарату МВС з проханням дати характеристику Руслана Кошулинського і підтвердити його депутатський статус: «Вже визначили злочинця?», – сказав Кошулинський.

Також він повідомив, що 19 травня вранці несподівано на підприємство депутат ВО «Свободи» Євгена Бєлінського «полетіли всі контролюючі органи». Відтак, всі маршрутки №50, за словами Руслана Кошулинськго, сьогодні не курсують: «Не здивуюся, якщо завтра і у самих депутатів, і у їхніх помічників знайдуть пістолети, наркотики, хабарі», - додав Кошулинський.

Він наголосив, що «свободівці» вимагають виключення Станіслава Броневицького зі складу виконкому Львівської міської ради.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи