Львів не втратить Євро-2012, через події 9 травня, вважає Маркіян Лубківський

Європейська спілка футбольних асоціацій (УЄФА) не відбиратиме у Львова право на проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року через події, що сталися у місті 9 травня, - повідомляє “Уніан”.

Про це голова Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський сказав на прес-конференції в Харкові, коментуючи заяви деяких представників Комуністичної партії України про необхідність позбавити Львів права на проведення матчів Євро-2012 після сутичок, що відбулися в місті 9 травня.

«Я би не хотів, щоб Комуністичною партією України розігрувалася якась карта і продовжувалась кампанія щодо того, які міста достойні приймати Євро-2012, які не достойні. Комуністична партія України не є тією інституцією, яка може визначати формат турніру. Єдиною структурою, яка визначає формат, – це є УЄФА. Сьогодні питання зміни формату не стоїть на порядку денному УЄФА», - сказав М.Лубківський.

Однак він наголосив, що УЄФА уважно ставиться до проблем безпеки «на території Євро-2012», і події 9 травня у Львові були розглянуті та проаналізовані Європейською спілкою футбольних асоціацій з метою недопущення подібних сутичок під час проведення турніру.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи