Губернатор Харківщини привезе до Львова людей «з добрими намірами»

22 червня, у день початку війни, делегація з Харківської та низки інших східних областей України поїде до Львова, - повідомляє «ОстроВ».

Як розповіли в прес-службі ХОДА, делегація приїде до Львова, щоб покласти квіти до пам’ятників загиблим під час Великої Вітчизняної війни.

«Я буду пропонувати делегації з Харківської області, луганчанам і донеччанам поїхати 22 червня до 70-річчя початку війни до Львова без партійної символіки, георгіївських стрічок і червоних прапорів», - наголосив губернатор Харківщини Михайло Добкін.

«Це - не політична акція, ми не збираємося робити нічого, що викличе зворотну реакцію. Я не виключаю, що ми будемо мати при собі тільки квіти і державні прапори України», - наголосив він.

За його словами, ця акція спрямована виключно на те, щоб віддати шану загиблим під час війни.

«Львів знаходиться на заході нашої країни та одним з перших прийняв на себе удар гітлерівської армії», - зазначив він.

«Я їду в місто в моїй рідній країні, в місто, де в мене величезна кількість друзів, у регіон, з яким у нас є давні добрі відносини. Я їду з добрими намірами, а не провокувати когось, не вимагати чогось, що буде йти врозріз з бажаннями територіальної громади», - запевнив М. Добкін.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи