Міськрада Севастополя висловить своє ставлення до львівських подій

Міська рада Севастополя сьогодні, 13 травня, на позачерговому пленарному засіданні 3-й сесії висловить своє ставлення до подій у Львові, що сталися 9 травня. Депутати мають намір затвердити текст спільного звернення до Президента і Верховної Ради України, - повідомляє «УНІАН».

Вніс пропозицію і відповідний проект рішення міськради депутат Дмитро Белік (обраний у мажоритарному окрузі від партії «Русский блок»). У сьогоднішньому прямому ефірі на місцевому каналі «Севастополь» депутат повідомив про те, що запропонував «депутатському корпусу екстрено зібратися на позачергову сесію міськради і дати оцінку діям націоналістів у Львові.

Також Д. Белік пропонує «підтримати дії Президента щодо звернення до Генеральної прокуратури для наведення конституційного ладу».

Крім того, за його словами, міськраді «пропонується звернутися до генерального прокурора і Міністерства юстиції для того, щоб ті, у свою чергу, підготували відповідне звернення до суду для заборони організації ВО «Свобода» як політичної партії, яка розпалює міжнаціональну ворожнечу на території України».

Коментуючи заборону вивішувати червоні прапори на 9 травня, затверджену органами місцевого самоврядування в деяких областях Західної України, він заявив, що вважає, що «ситуація, яка відбувається в трьох-чотирьох областях України, є дуже сильним контрастом на фоні усієї держави і ставить під загрозу цілісність країни».

«Можливо, їм (3-4 згаданим областям) пора вже дати настільки широку автономію, з усіма випливаючими наслідками, і гроші вони самі для себе зароблятимуть», – сказав Д. Белік.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи