Партії “Русское единство” заборонили проводити масові акції у Львові

4 травня Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО «Свобода» щодо заборони проведення масових заходів 9 травня політичною партією «Русское единство», - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Апеляційний суд під головуванням судді Андрія Ліщинського скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду, який 13 квітня закрив провадження у справі щодо заборони заходів партій «Русское единство» та «Родина» у Львові.

Нагадаємо, що 13 квітня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення про закриття провадження у справі за позовом Львівського обласного осередку громадської організації «Фронт змін» до виконавчого комітету Львівської міської ради, третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Львівська міська організація ВО «Свобода» про зобов’язання обмежити право на мирні зібрання політичної партії «Русское единство» шляхом заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року цією політичною партією.

16 квітня Львівська міська організація ВО «Свобода» подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду з вимогою скасувати ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про закриття провадження у справі від 13 квітня 2011 р. (справа № 2а-4335/11/1370) та скерувати справу для подальшого розгляду в суді першої інстанції.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи