Жодного випадку перешкоджання руху автобусів у Київ не було, - ДАІ

Державтоінспекція заявляє, що жодного випадку перешкоджання руху автобусів з партійцями «Нашої України», які у ніч з 26 на 27 квітня їхали у Київ, не було. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі ДАІ.

У ДАІ відреагували на інформацію про перешкоджання з боку ДАІ у Тернопільській і Чернівецькій областях руху автобусів, які прямували до Києва на акцію в річницю ратифікації харківських угод.

У Державтоінспекції запевнили, що автобус, який здійснював перевезення делегатів партії до Києва з Тернопільської області ввечері 26 квітня, у Тернополі, на вулиці 15 квітня, був зупинений нарядом ДАІ для перевірки законності перевезення пасажирів. Після перевірки водієві було дозволено подальший рух. Та на 320 км автодороги Доманово-Ковель-Чернівці-Телебче автобус вийшов з ладу у зв’язку з поломкою апаратури системи подачі та запалення палива. Оскільки він продовжувати рух не міг, учасники акції були змушені скористатися іншими видами транспорту.

Інформація про зупинку автобуса у Чернівцях не підтвердилася взагалі.

Жодні повідомлення про перешкоджання руху автобусів і неправомірні дії співробітників Державтоінспекції на гарячу лінію та телефон чергової частини ДАІ в областях та Управління ДАІ МВС України не надходили.

Нагадаємо, вчора, 27 квітня, 14 опозиційних партій провели акцію проти «харківських угод» із Росією у столичному парку Шевченка.

За словами представників партії, ДАІ усіляко перешкоджала тому, щоб нашоукраїнці вчасно потрапили під стіни парламенту.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи