Львівські націоналісти збираються “перевиховати” гостей з Одеси і Криму

Львівські націоналісти розповсюдили листівки, в яких закликали зібратися всіх бажаючих, щоб провчити "екскурсантів з "Русского единства", які приїдуть на марш 9 травня, - повідомляє “ТСН”.

У Львові з'явилися листівки, які закликають місцевих жителів дати відсіч кримчанам і одеситам, які мають намір 9 травня пройтися по столиці Західної України маршем Перемоги разом з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Нагадаємо, що акція проводиться спільно партіями "Родина" і "Русское единство", а також організацією "Дозор". До Львова планується привезти 15-метровий прапор Перемоги, на якому свої підписи і побажання ветеранам уже залишили жителі Криму й Одеси.

Українські націоналісти погрожують, що запланована хода на День перемоги не відбудеться.

"Русское единство" збирає екскурсантів на марш 9 травня у Львові. Ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до перевиховання гостей", - йдеться в тексті листівок.

В Інтернеті вже з'явилися фотографії координаторів акції, яких націоналісти закликають "нейтралізувати", повідомив один з організаторів ходи Сергій Юхін з партії "Русское единство".
Він додав, що сподівається на міліцію, яка повинна бути "на висоті".

Відзначимо, що львівські націоналісти напередодні заявили, що марш, запланований на 9 травня у Львові, є викликом для усіх національно свідомих українців і зухвалим проявом беззаконня.
Вони додали, що зроблять усе, щоб марш не відбувся.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи