Відставки уряду Азарова вимагають депутати Прикарпаття

Івано-Франківська обласна рада прийняла звернення до Президента України з вимогою відправити у відставку прем’єр-міністра України Миколу Азарова та Кабінету Міністрів України. Відповіде звернення депутати прийняли сьогодні, 15 квітня, на п’ятій сесії облради, - повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі «Фронту Змін».

З ініціативи голови Івано-Франківської обласної організації «Фронт Змін» Володимира Шкарилюка до порядку денного сесії було внесено питання щодо звернення до Президента України з вимогою відставки прем’єр-міністра України та Кабінету міністрів України. Депутати підтримали винесення питання на розгляд сесії.

«Минув понад рік роботи українського уряду на чолі з М.Азаровим. Але прем’єр так і не спромігся подати до парламенту план розвитку держави на 2011 рік. Україні не потрібний уряд, який не знає, що робити.

Кабінет міністрів Миколи Азарова не може створити у країні нічого, крім проблем. Партії регіонів варто визнати свої кадрові помилки. І розпочати це із відставки уряду Миколи Азарова. Уряд, що обманює свій народ, повинен піти у відставку. За новою Конституцією Президент може зробити це одноосібно», – наголосив В. Шкварилюк.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи