Мер Львова не хоче провокацій у місті 9 травня

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що не радив би нікому робити провокації у Львові 9 травня, - повідомляє “ZAXID.NET”.


Відповідаючи на запитання щодо намірів проросійських кримських організацій проводити марш у Львові у День перемоги, 9 травня, міський голова 5 квітня під час прес-конференції сказав: «Коли до Львова приїжджають туристи, ми однаково вітаємо і туристів зі Сходу, Заходу, Центру України, з Західної та Східної Європи, з усього світу. За інформацією нашого туристичного центру, минулого року Львів відвідали громадяни 114 країн».

Мер зауважив, що якщо є бажаючі приїхати до Львова з Севастополя, місто вітає такі наміри.
«Якщо хтось з громадян України чи з громадян інших країн буде влаштовувати дійства, які будуть порушувати спокій мешканців міста, які будуть своїми діями викликати напругу міжнаціональну, звичайно, буде вступати в дію інша частина – рішення судів, які мають унеможливити такі речі», – сказав мер.

Андрій Садовий наголосив: «Є право на зібрання, на висловлення своєї думки, але не робити провокації. Я би не радив нікому, робити провокації у Львові – це непотрібно».

Водночас мер запросив усіх бажаючих приїхати на святкування 755-річчя Львова, яке проходитиме 7-9 травня.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи