Мер Львова не хоче провокацій у місті 9 травня

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що не радив би нікому робити провокації у Львові 9 травня, - повідомляє “ZAXID.NET”.


Відповідаючи на запитання щодо намірів проросійських кримських організацій проводити марш у Львові у День перемоги, 9 травня, міський голова 5 квітня під час прес-конференції сказав: «Коли до Львова приїжджають туристи, ми однаково вітаємо і туристів зі Сходу, Заходу, Центру України, з Західної та Східної Європи, з усього світу. За інформацією нашого туристичного центру, минулого року Львів відвідали громадяни 114 країн».

Мер зауважив, що якщо є бажаючі приїхати до Львова з Севастополя, місто вітає такі наміри.
«Якщо хтось з громадян України чи з громадян інших країн буде влаштовувати дійства, які будуть порушувати спокій мешканців міста, які будуть своїми діями викликати напругу міжнаціональну, звичайно, буде вступати в дію інша частина – рішення судів, які мають унеможливити такі речі», – сказав мер.

Андрій Садовий наголосив: «Є право на зібрання, на висловлення своєї думки, але не робити провокації. Я би не радив нікому, робити провокації у Львові – це непотрібно».

Водночас мер запросив усіх бажаючих приїхати на святкування 755-річчя Львова, яке проходитиме 7-9 травня.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи