9 травня у Львові пройде «русский марш»

Львів відвідала група активістів партії «Русское единство» з Криму, які мають намір 9 травня пройти ходою в столиці Галичини на честь Дня Перемоги, - повідомляє “Гал-інфо”.

 

Як уточнили в прес-службі «РЕ», кримську делегацію зустрічали представники Ради ветеранів Львівської області, Російського культурного товариства Львова, Координаційної Ради організацій Російських співвітчизників західних областей України, Антифашистського комітету, Львівської обласної організації ПСПУ, козацтва, повідомляє Новый регион.

На зустрічі з представниками цих організацій активісти «Русского единства» і організатори Маршу Перемоги у Львові Сергій Юхін і Михайло Шеремет обговорили спільну участь львів'ян і кримчан у заході, маршрут і формат ходи і мітингу.

«Поїздка пройшла успішно, ми вирішили конкретні питання. Сподіваємося, що у міськради Львова, обласної адміністрації вистачить розуміння поставитися, на мій погляд, до найголовнішого свята в році, до всеукраїнського заходу з усією відповідальністю, що у львівської влади вистачить розуміння не перешкоджати урочистостям і виконати указ Президента України про відзначення Дня Перемоги», - зазначив Сергій Юхін.

«А що стосується радикально налаштованих націоналістів-маргіналів, то, я думаю, правоохоронці не дадуть можливості їм зробити провокативні дії. Зараз вся Європа напередодні футбольного чемпіонату 2012 року дивиться на те, як Львів організаційно готовий до спортивного свята такого рівня, і проведення урочистостей до Дня Перемоги буде ще одним індикатором іміджу України на світовій арені», - резюмував кримський політик.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи