На пам’ятник Бандері у Львові депутати додатково виділили 600 тис. грн.

Депутати Львівської обласної під час розгляду змін до бюджету на 2011 рік на сесії Львівської обласної ради проголосували про додаткове виділення коштів з обласного бюджету на гроші на добудову пам’ятника провідникові ОУН Степанові Бандері у Львові. За таке рішення проголосувало 92 депутати., - повідомляє «ОстроВ».

Під час обговорення проекту щодо внесення змін до обласного бюджету було вирішено виділити ще 600 тис грн. на пам`ятник провіднику ОУН.

Нагадаємо, 4 січня 2011 року на сесії Львівської обласної ради під час обговорення проекту бюджету області на 2011 рік депутати фракції ВО "Свобода" запропонували зменшити управлінські видатки обласної ради та державної адміністрації, а вивільнені кошти скерувати на завершення спорудження пам'ятника Степанові Бандері у Львові.

Зокрема, на 200 тисяч зменшили гривень видатки, призначені на управління комунального майна Львівської обласної ради, а також на 200 тисяч зменшили фінансування на підвищення кваліфікації державних службовців, ще на 200 тисяч зменшили видатки на утримання апарату Львівської обласної ради.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи