Івано-Франківська облрада оцінила роботу Президента України

Івано-Франківська обласна рада на вчорашньому засіданні підтримала заяву Львівської обласної ради «Про оцінку першого року каденції Віктора Януковича на посту Президента України, - повідомляє газета “Репортер”.

Нагадаємо, 22 лютого 2011 року Львівська облрада прийняла за основу заяву «Про оцінку першого року каденції В.Януковича на посту Президента України», в якій незадовільно оцінила дії Януковича за рік у владі.

«Передовсім слід констатувати, що обіцяне в передвиборчій програмі покращення життя вже сьогодні відкладено на невідому перспективу. Україна — в сприйнятті більшості співвітчизників та громадян інших держав — стрімко котиться донизу. Самі українці перестали бути джерелом влади в Україні. Гасло «Україна для людей» виродилося в «Україна для Президента і оточення», — зазначено в заяві Івано-Франківської облради.

Системний наступ на українську освіту є логічним продовженням наступу на національну пам’ять. Дегероїзація Степана Бандери, разом з невизнанням Голодомору як геноциду українців є особистими рішеннями Віктора Януковича, природа яких криється в бажанні догодити північному сусідові.

Однак найбільш одіозними є дії у зовнішній політиці. Продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України, негласна угода про співпрацю між СБУ та ФСБ разом із байдужістю до проблем українців за кордоном є сумними ілюстраціями суті української влади на чолі з Януковичем сьогодні», — йдеться у заяві Івано-Франківської облради.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи