Заступник глави Львівської облради заявляє, що його переслідують за викриття злочинів

Cиловики готують затримання першого заступника глави Львівської облради Петра Колодія в якості помсти за викриття злочинів на львівській митниці, - повідомляє “Українська правда”.

Про це він заявив під час брифінгу у Львівській обласній раді.

Колодій повідомив, що протягом десяти днів за ним стежать, телефон прослуховують.

У ЗМІ поширено інформацію про те, що начебто Колодій та інші депутати причетні до контрабанди на митниці.

"Відбувається підтасовування фактів, перекручування інформації, мене звинувачують в тому, в чому насправді винне теперішнє керівництво митниці. Саме воно причетне до злочину в особливо великих розмірах, адже не про тисячі, не про мільйони, а про мільярди гривень", - зазначив він.

Глава фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірина Сех заявила, що відбувається контрнаступ митної мафії.

Вона повідомила, що до депутатів надійшла інформація про те, що з Києва до Львова їде спеціальний підрозділ однієї з силових структур, аби затримати першого заступника глави облради.

Колодій звернувся до начальника Служба безпеки України у Львівській області Кіцула, прокурора Львівської області Ковбасюка та начальника ГУ МВСУ у Львівській області Щура з листом, у якому просить перевірити поширювану народними депутатами та ЗМІ інформацію про причетність депутатів Львівської облради до контрабандних схем незаконного переміщення товарів через кордон.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи