“Свобода” хоче, щоб керівниками ЖЕО стали марсіани

Післязавтра в Івано-Франківську вирішуватиметься доля керівника “Водоекотехпрому”, - повідомляє “Репортер”.


У четвер відбудеться позачергова сесія міської ради. Про це повідомили сьогодні на прес-конференції голова фракції «Свобода» Роман Онуфріїв та секретар міської ради Руслан Марцінків. Сесію скликає мер Віктор Анушкевичус, який наклав вето на одне із рішень сесії міської ради. Воно стосувалося директора «Водоекотехпрому» і в ньому йшлося про те, що міська рада виносить незадовільну оцінку його нинішньому керівнику Роману Шестопалову, рекомендує його звільнити, а на наступній сесії розглянути нову кандидатуру на цю посаду.

Саме слова про те, що вони хочуть розглянути іншу кандидатуру, не сподобалися мерові. І саме це викликало його вето.

«Ми обрані громадою Івано-Франківська і вважаємо, що в цьому питанні праві, – сказав Марцінків, – тому ми скористаємося нашим правом подолати вето і утвердити це рішення».

Онуфріїв додав: це право міського голови призначати керівників, але міська рада хоче мати право спілкуватися з міським головою про критерії і принципи їх призначення. Крім того, він зазначив, що йому все одно, звідки буде новий керівник – чи з Києва, чи з Івано-Франківська, чи хоч марсіянин. Головне, щоб він нормально працював.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи