Вишиванюк рекомендував звільнити голів РДА і начальників архітектури

Сьогодні, 16 листопада, губернатор Прикарпаття назвав прізвища чиновинків, яких він рекомендує звільнити, - повідомляє “Малакава”.

На сьогоднішній колегії ОДА, на яку чиновники йдуть, як на останній суд, голова Михайло Вишиванюк рекомендував до звільнення головних архітекторів Богородчанського, Рожнятівського та Городенківського районів.

 

Причина - роздача незаконних дозволів на будівництво. Так у Богородчанах на території районної лікарні розпочалося будівництво житлового будинку, що викликало бурю емоцій в губернатора.

Також під гарячу руку голови ОДА потрапив і голова Богородчанської РДА та начальник районної СБУ.

"Більш корупційної структури чим архітектура годі пошукати, - заявив голова ОДА. - І з цим ми будемо боротися, адже не можна будувати там, де захотілося...".

Поніс втрати й Пенсійний фонд. Так без своїх голів ПФ залишився у Галицькому, Городенківському, Тисменицькому та Рогатинському районах.

"Чому? А тому, що пенсіонери повинні отримувати пенсію вчасно, вони на неї заслужили, - каже Михайло Вишиванюк. - А, якщо тобі доручили роботу, то за неї треба відповідати. Не можеш? Додому!"

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи