Суд визначив мера Трускавця

Львівський апеляційний адміністративний суд визнав переможцем на виборах мера Трускавця кандидата від «Фронту змін» Руслана Козиря, - повідомляє “ZAXID.NET”.

Як зазначили в партії, 12 листопада Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу на постанову Трускавецького міського суду від 8 листопада у справі№2а-231/10 за адміністративним позовом кандидата на посаду міського голови Юника Є.В. (Європейська партія України) до ДВК № 26007 та 26010 про встановлення фактів масових та системних порушень, визнання рішень та дій не чинними та відмовив у повному обсязі в задоволенні даного позову.

Скарга залишена без задоволення, а постанова Трускавецького міського суду Львівської області від 8 листопада 2010 року залишена без змін.

«Ухвала Львівського апеляційного адміністративного суду набирає законної сили з моменту проголошення 12 листопада і оскарженню не підлягає», – зазначено в повідомлені.

Таким чином, міським головою міста Трускавця став представник «Фронту змін» Руслан Козир.

Як відомо, за підрахунком 100% голосів виборців Трускавецькою міською ТВК, Р.Козир набрав 23,37% голосів на виборах мера Трускавця, Є.Юник - 22,17%, кандидат від Партії регіонів, діючий мер Лев Грицак - 21,54%.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи