Губернатор Прикарпаття набрав більше 50% голосів виборців

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк набрав 50,51% голосів виборців на виборах до Івано-Франківської обласної ради у мажоритарному окрузі № 52 (місто Коломия), - повідомляє «ІМК».

Серед 7 кандидатів у депутати до облради в цьому мажоритарному окрузі за М.Вишиванюка проголосували 3609 громадян, або 50,51% виборців. Його основний суперник - голова фракції БЮТ в Івано-Франківській облраді Юрій Романюк набрав 1143 голоси виборців, або 16%.

У мажоритарних округах № 53 і № 54 (місто Коломия) з виборів депутатів до Івано-Франківської облради переможцями також вийшли представники Партії регіонів - за міністра охорони здоров'я Зіновія Митника проголосував 2651 виборець, або 36,96%, за заступника міністра юстиції Богдана Гдичинського віддали свої голоси 2023 виборці, або 30,34% від загальної кількості людей, які взяли участь у голосуванні.

Як повідомлялося раніше, голова Івано-Франківської ОДА М.Вишиванюк очолив список Партії регіонів на виборах до Івано-Франківської облради.  

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи