Результати виборів до Львівської обласної ради

Львівська обласна територіальна виборча комісія у неділю, 7 листопада, ввечері підписала підсумковий протокол про вибори до Львівської обласної ради за партійними списками. Про це розповів голова ЛКО НРУ Олександр Ганущин, - повідомляє «ZAXID.NET».  

За його словами, за підсумками підрахунку голосів ВО "Свобода" здобула 25,98%, "Фронт Змін" - 11,96%, "Наша Україна" - 7,33%, Партія регіонів – 6,36%, Народний Рух України – 4,61% і партія "УДАР" - 3,11%. Тривідсотковий бар’єр не подолали, зокрема, УНП та ГП "Пора".

Таким чином, зазначив О.Ганущин, ВО "Свобода" за списками отримала 25 місць в Львівській обласній раді, "Фронт Змін" - 11, "Наша Україна" - 7, Партія регіонів – 6, НРУ – 4, і партія "УДАР" - 3. Окрім того, "Фронт Змін" та Народний Рух України отримали по одному "бонусному" мандату, які розподілялися у вигляді дробу, відтак отримуючи 12 і 5 місць відповідно.

Олександр Ганущин також наголосив, що в Пустомитах Партії регіонів було "дописано" понад тисячу додаткових голосів, а в іншому окрузі – більше голосів. "Це не впливає на розподіл мандатів, але впливає на результат волевиявлення", - зазначив він.

Нагадаємо, Народний Рух України з іншими опозиційними партіями здійснював паралельний підрахунок голосів. Представником НРУ в Львівській обласній виборчій комісії була Леся Баб’як.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи