Львівська ОДА перетворилася на виборчий штаб Партії регіонів, - політик

Партія регіонів перетворила Львівську обласну державну адміністрацію на виборчий штаб «регіоналів», заявив в ефірі телепрограми «Шустер Live» заступник голови Львівської обласної ради, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик 8 жовтня, - повідомляє «ZAXID.NET».

«На сьогоднішній день Партія регіонів Львівську обласну держадміністрацію перетворила у виборчий штаб. Сьогодні на всіх поверхах працюють тільки з одним, тільки на те, щоб зробити результат на виборах»,- заявив Ілик в ефірі «Шустер Live».

Водночас Роман Ілик наголосив, що кандидати від Партії регіонів по мажоритарних одномандатних округах на місцевих виборах ходять погоджувати свої кандидатури до заступника голови Львівської ОДА Ірини Мошури.

«Зустрічаю я свого колегу. Він заходить в обласну адміністрацію, і я його питаю: «Куди ти, друже, ідеш?». «Іду погоджувати свою кандидатуру до заступника пана Горбаля Ірини Мошури, чи дасть вона мені право і дозвіл балотуватися в мажоритарному окрузі». В неї, каже, така папка, і в тій папці, якщо її відкрити, весь перелік округів, і там все розписано, чи не до депутата селищної ради», - розповів Ілик.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи