У Тернополі у ПР c більшістю нічого не вийде – Балога

Лідер партії «Єдиний центр» Віктор Балога переконаний, що в Тернопільській обласній раді не вдасться створити провладну більшість, - повідомляє «Главком».

«У Тернопільській облраді провладну більшість нереально. Не буде. Я не вірю в це. Тому що якщо стиснеться пружина, то потім вона почне розтискати в інший бік », - сказав Балога.
Він зазначив, що влада повинна усвідомлювати межа і відчувати, коли вже неможливо тиснути. «Тому що потім ломка піде, і тоді може в інший бік вдарити. Я б по-іншому організовував роботу, шукав би спільну мову з облрадою як з однією з гілок влади, і думав не про те, як мати більшість, а як вирішувати проблеми області. На жаль, пішли зовсім іншим шляхом », - сказав лідер« ЄЦ ».
При цьому він провів аналогію з Верховною Радою. За його словами, зараз на всіх рівнях відбувається переманювання депутатів тиском або інтересами і преференціями.
«Це на будь-якому рівні - хоч кальку накладай. Я кажу: хлопці, ви хочете йти в коаліцію? Немає питань, здавайте мандати, нехай інші заходять, а ви поза парламентом визначайтеся, куди йти і чи будете ви тоді потрібні владі. А то ви потрібні, тому що за рахунок Ющенка пройшли до парламенту, і зараз кожен з вас великий політик. Це неправильно, по суті неправильно », - сказав Балога.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи