Будні націонал-демократів: партійці Ющенка побили партійців Катеринчука на Львівщині

Представники „Нашої України” побили активістів Європейської партії в місті Золочеві  на Львівщині, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської обласної організації Європейської партії. 

Зокрема, минулого вівторка, 7 вересня, двоє представниць «Нашої України», які є членами сільських партосередків, прийшли до районного партійного офісу в Золочеві з метою написати заяви про вихід із лав «Нашої України». У відповідь на це партійці, що перебували в офісі просто обізвали жінок нецензурними словами і виштовхали за двері. 

Водночас у приміщенні перебував колишній керівник виконкому Золочівської районної організації «Нашої України» Роман Ясінський, який заступився за жінок, після чого партійне керівництво золочівської «Нашої України» почало застосовувати до нього фізичну силу.  

Роман Ясінський отримав травми різної ступені важкості і перебуває на лікарняному. Факт побиття зафіксовано правоохоронними органами, які прибули на місце події.

.«Я повідомив партійне керівництво «Нашої України», що буду вступити до лав Європейської партії України і додав, що подібні наміри озвучили кілька партійних осередків району це вже незаперечні факти. Інших аргументів, окрім застосування грубої фізичної сили, підкріпленої нецензурною лайкою, так звана партеліта золочівської «Нашої України» не знайшла. На жаль, така політика у «Нашій Україні» є непоодинокою, а стала практично звичним явищем. Прикро, що політична сила, якій колись довірились тисячі наших земляків, дискредитувала себе», — сказав Роман Ясінський. 

Водночас Львівська обласна організація Європейської партії України закликала керівництво політичної партії «Наша Україна» у Львівській області належним чином відреагувати на поведінку своїх партійців.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи