18 депутатів Тернопільської облради перейшли до ПР



У Тернопільській обласній раді 18 депутатів із трьох фракції увійшли у міжфракційну групу «Стабільність та реформи», куди досі входили лише депутати з фракції «Партії регіонів». Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської облради.

Уповноважений представник міжфракційної групи "Стабільність і реформи" Тернопільської обласної ради Петро Гоч на 35 сесії облради заявив, що міжфракційна група поповнилась новими членами. Заяви про вступ написали 18 депутатів обласної ради з трьох фракцій.

У повному складі до міжфракційної групи увійшли фракція Блоку Литвина: Крушельницькйй Зіновій Володимирович, Попадинець Ігор Миколайович, Ковальчук Леонід Якимович, Мисюк Лариса Володимирівна, Липка Василь Богданович.

Членами міжфракційної групи стали 12 депутатів фракції "Єдиного центру" - Пудлик Юрій Йосипович, Навольський Ярослав Михайлович, Левчук Степан Петрович, Щепановський Віктор Васильович, Капуста Тарас Ярославович, Синоверський Любомир Васильович, Чепесюк Іван Онуфрійович, Крижовачук Олег Петрович, Білик Антон Іванович, Гасюк Осип Амбросійович, Пилипів Микола Іванович, Олійник Богдан Степанович.

Від фракції "Наша Україна" заяву про вступ до міжфракційної групи написав Турецький Степан Петрович.

Загалом у Тернопільській обласній раді 108 депутатів.

Довідка

Міжфракційне об’єднання "Стабільність та реформи" в обласній раді було створено 31 березня 2010 року. До його складу входило 14 депутатів фракції Партії регіонів. Її уповноваженим є керівник фракції П етро Гоч.

Статьи

Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Все статьи