Відповідь губернатора: Горбаль звинуватив депутатів у розкраданні бюджету Львівщини



Голова Львівської ОДА Василь Горбаль звинуватив депутатів Львівської облради у розкраданні бюджетних коштів та земельних оборудках, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.

Про це Василь Горбаль заявив після завершення сьогоднішнього засідання сесії Львівської облради, під час якого депутати ухвалили рішення про недовіру голові Львівської ОДА.

«Замість консолідації і спільної наполегливої праці на розвиток регіону депутати обласної ради знову вдалися до заробляння політичних дивідендів», — сказав Василь Горбаль.

«Рішення має на меті відволікти увагу мешканців Львівської області від тих рішень та дій депутатів обласної та районних рад, які викликають питання у громади, а подекуди, і у правоохоронних органів. Питання приватизації комунального майна, його неефективного використання, відверте розкрадання бюджетних коштів, сумнівні земельні оборудки — усі ці питання досі стоять перед обласною радою, і незабаром отримають належну оцінку громадськості», — сказав голова Львівської ОДА.

Василь Горбаль заявив, що рішення облради не матиме жодних наслідків для області, окрім як нагнітання політичних пристрастей.

«Жодних змін у робочий графік Львівської облдержадміністрації це рішення не внесло і не внесе. Напевно, воно тільки консолідує зусилля ЛОДА щодо наведення порядку у Львівській області, порядку як в економічному плані, так і з точки зору боротьби з корупцією та тими речами, які виявлено при перегляді тих чи інших районних рад та обласної ради», — сказав Василь Горбаль.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи