Львівських підприємців змушують надавати „добровільні” пожертви фонду „Гарант” — заява



Львівських підприємців змушують надавати „добровільні” пожертви Всеукраїнському благодійному фонду «Гарант», — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Батьківщина». 

За інформацією ЛОО ВО „Батьківщина”, листи від Всеукраїнського благодійного фонду «Гарант» за підписом голови правління благодійної організації А.А. Бабича переважно надходять до підприємств, які виконують державні замовлення і отримують гроші через Держказначейство, а також тим, кому держава повинна компенсувати ПДВ.

У ЛОО ВО „Батьківщина” стверджують, що тим підприємцям, як  не заплатили «добровільні внески», Держказначейство блокує перерахування коштів.  

„Мабуть, це не останній «лист щастя», які отримають українські підприємці. За півроку правління Януковича, ми уже переконались, що ніяких податкових канікул для бізнесу не буде. Навпаки – тиск на підприємців щоразу зростатиме”, — сказав перший заступник голови Львівської обласної ради Роман Ілик.   

За словами Романа Ілика, питання листів БФ «Гарант» стане предметом розгляду на найближчій сесії Львівської обласної ради. „Ми запитаємо у губернатора, представників правоохоронних органів, хто уповноважив працівників обласного Держказначейства через фонд «Гарант» вибивати гроші з підприємців, цинічно прикриваючись християнською мораллю та милосердям?”, — сказав він.




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи