День Тернополя відбувся під аморальну російську попсу, – Свобода



29 серпня під час святкування 470-ї річниці міста Тернополя мешканці краю відчули на собі відверті прояви українофобії з боку окупаційного режиму. Тернопільські можновладці додумалися зорганізувати для галичан концерт за участю зірок російської естради. Тернопільська міська організація ВО «Свобода» вважає цей захід антиукраїнським, розцінює його як спрямований наступ на українську мову та українську державність, а зміст пісень виконавців – низько етичним та аморальним. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі ВО "Свобода".

У заяві, зокрема, йдеться: "На святкуванні Дня Тернополя виступали спеціальні гості з Москви: "Пропаганда", Алєкс Тонких, DJ Джаз та ганебний плід українського шоу-бізнесу гурт DRESS CODE. Ці гастролери обрушили на тернополян шквал розпусної какофонії.

Слід відзначити, що цей концерт відбувався під патронатом голови облдержадміністрації Михайла Цимбалюка та міського голови Тернополя Романа Заставного – голови обласної організації політичної партії "За Україну!".

"Сьогодні, коли ми живемо у стані інформаційної окупації, влада робить все для замовчування та ліквідації української естради. Режим Януковича добрався і до Галичини. Московські музики приїхали в Україну лише з однією метою – приниження та спроби знищення української музики та духовності.

Жоден свідомий тернополянин не міг уявити такого українофобського святкування Дня міста. Після анонсування концерту низка молодіжних націоналістичних організацій звернулися до міського голови з вимогою скасувати антиукраїнський захід. Представник "За Україну!" Заставний не тільки проігнорував обурення тернополян, а ще й виступив на підтримку російської попси.

Тернопільська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вважає проведення цього заходу свідомо спрямованим наступом на українську мову та українську державність, а зміст пісень виконавців – низько етичним та аморальним. На українській сцені українці потребують української музики", - зазначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Михайло Головко.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи