Голова Львівської облради звинуватив УПЦ (МП) в чорному піарі



Голова Львівської облради Мирослав Сеник назвав заяви архієпископа Львівського і Галицького Української Православної Церкви (Московського патріархату) Августина проявом чорних піар-технологій, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської облради. 

Голова Львівської облради вважає,  що заява архієпископа Августина містить інформацію, яка не відповідає дійсності. Йдеться про те, що на знак протесту після виступу голови облради Августин залишив урочисту академію з нагоди Дня Незалежності України.  

У прес-службі відзначили, що архієпископ покинув урочисту академію не після виступу Мирослава Сеника, а лише з початком концерту після виступу міського голови Львова та вручення державних нагород головою ЛОДА, і що це є свідченням відсутності зв`язку між виходом із зали архієпископа та виступом голови Львівської облради. 

У облраді стверджують, що Мирослав Сеник у своєму виступі назвав Українську Греко-Католицьку Церкву та Українську Православну Церкву Київського патріархату такими, що найбільше відповідають суті національної церкви, і при цьому ніяким чином не порушив чинне законодавство України та не образив жодної іншої Церкви. 

На думку голови Львівської облради, така реакція архієпископа Львівського і Галицького Української Православної Церкви (Московського патріархату) Августина є проявом чорних піар-технологій виборчої кампанії до органів місцевого самоврядування, метою яких є дискредитація найвищого органу місцевого самоврядування Львівщини та його керівництва. 

Нагадаємо, що УПЦ (МП) звинуватила голову Львівської облради Мирослава Сеника у безтактності та відсутності поваги до релігійних конфесій.




Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи