Не піддаватись на провокації та шантаж з боку ПР закликає тернопільських депутатів О. Кайда



Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда закликає депутатів облради не піддаватись на провокації та шантаж з боку провладних сил, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода".

Очільник облради, керівник секретаріату ВО "Свобода" Олексій Кайда звернувся із відкритим листом до депутатів Тернопільської обласної ради напередодні 34 сесії, що має відбутися у п’ятницю 20 серпня 2010 року.

Зокрема, у тексті звернення йдеться:

" На сесійному засіданні розглядатимуться вкрай важливі для життєдіяльності області питання – зміни до обласного бюджету, використання коштів на ремонти доріг, звернення до керівництва держави про оголошення мораторію на підвищення ціни на природний газ, повернення Почаївської Лаври до складу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, ряд соціальних програм, як то будівництва (придбання) доступного житла, реформування житлово-комунального господарства області, програма зайнятості та інші, які стосуються кожного мешканця Тернопілля.

Закликаю усіх депутатів обласної ради не піддаватись на провокації та шантаж з боку Партії регіонів та взяти безпосередню участь у розв’язанні господарських і соціальних проблем краю. Адже ми зобов’язались перед тернополянам це здійснювати у ту мить, коли отримали від них депутатський мандат. В іншому випадку Ваша неявка на пленарне засідання буде розцінена як зрада інтересів виборців та співпраця із антиукраїнськими силами.

Я цілком свідомий того, що блокування та зрив роботи сесії - замовлення певних політичних сил, що ставлять собі за мету врешті-решт паралізувати діяльність обласної ради. Саме тому депутати та їх сім’ї піддаються жорсткому тиску. На жаль, Україна стосовно політичних свобод знову опинилась у далекому кучмівському минулому. Особливо боляче це усвідомлювати напередодні дев’ятнадцятої річниці Незалежності. Обурення й осуд викликає цинізм правлячої партії Регіонів, котра з однієї сторони говорить про державний суверенітет та добробут українців, а з іншої нівечить конституційно гарантовані свободи та обдирає безпрецедентними цінами населення.

Шановні колеги! Не допустімо ж антиукраїнського, антидержавного шабашу в національно свідомому Тернопільському краї. Будьмо сильними, відданими Україні, гідними пам’яті наших славних предків!», - закликав Олексій Кайда.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи