Мер Калуша задекларував свої статки вартістю 10 мільйонів доларів

Міський голова Калуша повідомив ЗМІ вартість свого майна, - повідомляє “Газета по-українськи”.

Нагадаємо, що він це зобов’язаний робити щороку, як державний службовець, проте досі жодного разу не зробив. У коментарі “Газеті по-українськи” Ігор Насалик оцінив свою нерухомість та доходи у 10 млн. доларів.

Нещодавно у Житомирі відбулася презентація Української партії, на якій побував лідер цієї політсили Ігор Насалик.

У ході презентації на руці політика журналісти помітили коштовний годинник. На запитання кореспондента “Газети по-українськи”, скільки коштує цей аксесуар, Ігор Насалик відповів, що чесно задекларував свої статки у 10 млн. доларів.

“Це останній випуск “Custos”, котрий є підрозділом фірми “Франк Мюллер”. Такий коштує 25 тисяч доларів. А взагалі я люблю годинники. У мене їх 40”, — сказав Насалик.

Також голова УП відзначив, що задекларував свої катери та спортивні машини.

“У мене є “Астон Мартін”, “Феррарі” та інші машини”, — відзначив він.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи