Тернопільська облрада не братиме участі у виборах



Депутати Київської міської ради і Тернопільської обласної ради на виборах 31 жовтня 2010 року переобиратися не будуть. Про це сьогодні повідомив Глава Верховної Ради України Володимир Литвин, коли після прийняття постанови про дату місцевих виборів народні депутати приступили до обговорення проектів змін до закону про місцеві вибори, - повідомляє «ZAXID.NET».

В.Литвин зазначив, що місцеві ради "продовжать плідно працювати у зв'язку з рішенням Конституційного Суду".

Нагадаємо, у червневому рішенні щодо дати місцевих виборів КСУ визнав неконституційними пункти 2, 3 і 4 "Заключних положень" проекту закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо термінів повноважень Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів)" N4177 від 3 березня 2010 року. Ці пункти передбачали, що повноваження місцевих рад, депутати яких були вибрані на позачергових виборах 26 березня 2006 року, а також на позачергових, перших, повторних або проміжних виборах у період з березня 2006 до 27 березня 2011 року, припиняються у день відкриття першої сесії ради, вибраного на чергових виборах.

Вибори до органів місцевого самоврядування в Україні відбудуться 31 жовтня. За проект постанови N6592 про призначення чергових виборів депутатів міських рад і сільських, селищних, міських голів у 2010 році проголосували 247 народних депутатів.

Затверджена парламентом дата виборів повністю відповідає побажанням Адміністрації Президента і самого Віктора Януковича.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи