Календар, що рахує дні до виходу на пенсію Януковича, встановили у Львові



Календар, що рахує дні до виходу на пенсію Президента України Віктора Януковича,  встановили у Львові, — повідомив ZAXID.NET.

Акцію протесту, під час якої було встановлено календар, провели представники Української республіканської партії.

Календар містить 31 сторінку, де позначено дні від 9 червня до 9 липня, і щодня представники УРП обіцяють відривати по одній сторінці.

На останній сторінці календаря написано: "Януковичу 60 років. З днем народження, Вікторе Федоровичу, час на пенсію".

„Ми урочисто відкриваємо відривний перекидний календар для Віктора Януковича. Ми наголошуємо, що сьогодні у нас на календарі 9 червня, рівно за 30 днів Віктору Федоровичу Януковичу виповнюється 60 років. Згідно з законом Про пенсійне забезпечення вік виходу на пенсію для чоловіків складає 60 років, згідно з законом про державну службу вік виходу на пенсію для чоловіків-держслужбовців складає 60 років. Ми наголошуємо на тому, що Президент України, як державний службовець найвищого рангу також підпадає під ці закони", — сказав під час акції заступник голови УРП, депутат Львівської облради Ростислав Новоженець.

"Неодноразово Віктор Янукович наголошував на тому, що наведе в країні порядок, тож президентові, як гаранту дотримання Конституції та чинного законодавства, передусім потрібно починати з себе. Отже за 30 днів, 9 липня, після привітання у вигляді яєць, чортополоху та інших речей, Янукович повинен піти на заслужений чи незаслужений відпочинок", — сказав Ростислав Новоженець.




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи