У Тернополі відкрили барельєф Ярославі Стецько



У Тернополі, за сприяння міського голови Романа Заставного та організаційної підтримки партії "За Україну!", відкрили барельєф  відомій політичній та громадській діячці, одному з провідників ОУН Ярославі Стецько. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі «За Україну!».

«Ми прийшли вклонитися пані Славі, змістом життя якої була відданість національній ідеї. Пам’ятаю, як у парламенті вона висловилася, що хотіла б дожити до того дня, коли у нашій Верховній Раді не буде жодного комуніста. Вірю, що невдовзі не тільки їх, але й представників антиукраїнських сил загалом не стане у стінах парламенту», - зазначив у своєму виступі член Політради партії «За Україну!» Іван Стойко, який разом з іншими народними депутатами від групи "За Україну!" надав фінансову підтримку для встановлення барельєфа.

Іван Стойко висловив впевненість у тому, що ні вчорашні «сталіни», ні сьогоднішні «табачники» не зупинять нашої ходи до тієї України, якою ми її хочемо бачити, адже Україна – це кожен з нас, наша позиція та наша тверда воля. Тому, «бульдозер» Януковича, який котиться нині українською державою, буде зупинено. Адже, про зраду українських інтересів не можна мовчати – проти неї потрібно боротися.

"Ми будемо на всеукраїнському рівні ініціювати присвоєння Славі Стецько звання Героя України, а в нашому місті - надання звання Почесного громадянина  Тернополя", - повідомив під час свого виступу депутат Тернопільської обласної ради, координатор громадського руху "За Україну!" з молодіжних питань Степан Барна.

«Ту боротьбу, яку розпочала Слава Стецько та інші борці за волю нашої держави, ми повинні продовжити та закріпити, а значить, будь-якою ціною захистити Україну!», - підсумував Іван Стойко.

 

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи