Янукович пообіцяв львів’янам підвищення зарплат



Президент України Віктор Янукович пообіцяв львівянам підвищення зарплат під час візиту до Львова сьогодні, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА. 

«Сьогодні середня заробітна плата на Львівщині – трохи більше 1600 грн. Задаю собі питання – а скільки середня заробітна плата в Україні. А в Україні вона вже далеко за 2000 грн, наближається до 2400 грн. Така різниця не повинна бути. Тобто, треба все робити для того, щоб люди тут жили не гірше, ніж у будь-якому регіоні України. Треба підіймати економіку. Тому головне завдання, яке я ставлю перед і центральною владою, і регіональною владою Львівщини – суттєво підняти заробітну плату», — сказав Віктор Янукович.

«Треба подивитися, де ми недоплачуємо людям кошти. Якщо це бюджетна сфера, наприклад, то це питання центральної влади. Якщо це сфера бізнесу, тут треба подивитися, як платиться заробітна плата, чи вона легально платиться, чи платиться в конвертах», — сказав президент.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові відбулось засідання Ради регіонів за участі Президента України, голови Верховної Ради, членів Кабінету Міністрів, голів обласних державних адміністрацій, голів обласних рад.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи