Депутати звернуться до президента для збереження у Львові Академії сухопутних військ



Депутати Львівської облради ініціюватимуть звернення до Президента України для збереження у Львові Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міської організації УНП.

«Ми повинні бути готовими стати на захист Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного і збереження її у Львові. Якщо ситуація загостриться, УНП ініціюватиме звернення Львівської облради до Президента України», — сказав депутат Львівської облради Олег Немічнов, коментуючи інформацію в ЗМІ про ймовірність переведення Академії сухопутних військ зі Львова до Одеси.

На думку депутата, зараз через засоби масової інформації, різноманітні Інтернет-форуми, звернення релігійних організацій розпочато цілеспрямовану кампанію з дискримінації цього військового закладу для того, аби згодом перевести його зі Львова в Одесу.

«Така ідея є абсолютно невиправданою. На сьогодні Академія сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного у Львові – це чи не найкращий військовий заклад Східної Європи, в який вкладено не один мільйон гривень… У Львові створено всі належні умови для функціонування такого закладу, а славні національні традиції дають змогу курсантам, котрі з’їжджаються до Львова з усіх куточків України, зростати справжніми патріотами і захисниками своєї держави», — сказав Олег Немчінов.




Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи